Teddy Bear Besar Gedabak
Selasa, 19 November 2013, ϟ

Assalammualaikum sahabat tercinta yang rajin menyinggah dan mengintai blog cipul ni..
salam sejahtera dan selamat malam..
hehehehe..

Apa khabar orang kampung ??
lama sudah tak berjumpa.. kirim-kirimkanla salam..
cewahh bernyanyi pula dah cipul ni..

tajuknya nampak macam best je.. macam comell jee..
macam apa je.. hahahahha..

Sebenarnya tiada apa pun cuma apa yang diimpikan untuk dibeli .. Alhamdulillah berkat kesungguhanku telah tercapai apa yang diimpikan selama ini..

Pembelian teddy bear ini hanya orang tertentu sahaja yang mengetahuinya.. apakan daya bukan mudah nak mencari teddybear yang besar dengan harga yang berpatutan tau.. setelah mencari di google , bertanyakan pada rakan dan taulan.. akhirnya jutaan terima kasih kepada cikgu praktikalku yang merangkap kakak angkatku yang telah menemui sebuah kedai di Shah Alam..
berbekalkan duit yang ada dan kebetulan berlangsungnya promosi oleh kedai tersebut..
dengan serta-merta cipul pergi beli juga..

Itulah hadiah yang pertama buatmu yang ku berikan padamu sehingga air matamu mengalir ..
terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung bagi menjayakan misi pemberian teddybear besar gedabak itu.. hehehe :D

maaf pengisian cerita tak berapa seronok
Mr. Garfield 
Selamat Malam

new past