Gadis Lagenda Hijau
Jumaat, 6 Julai 2012, ϟ

Assalammualaikum dan selamat malam wahai blogger ...
adakah kamu semua merindui cipul.. cipul tahu mesti ada diantara kalian gemar menaip link blog cipul untuk mengikuti perkembangan cipul..
buat pertama sekalinya, cipul minta maaf sangat sebab dah terlalu lama tidak meng'update' blog ni..
bukan tak mahu update.. cuma kekangan waktu serta halangan lain yang menyebabkan cipul tak sempat nak menghadap komputer lama-lama bertujuan 'ONLINE' .. maklumlah , cipul sekarang sedang menyambung pelajaran di  ... Pra-Universiti iaitu nama lainnya Tingkatan 6 :D

maaf ye teman-teman..
Semua sedia maklum dengan tajuk yang cipul berikan di atas tu kan ???
nampak kan semua ?? ehh!!! korang jangan fikir cipul JATUH CINTA pula yee..
ni gelaran bagi si DIA je.. * untuk si dia. jangan sengih-sengih baca ni tau..
APAAA ???? korang nak tahu nama penuh dia.. tak perlu lah cukuplah korang kenal dia dengan gelaran Gadis Lagenda Hijau.. :) heee jangan marah yee ..

sebenarnya bukan apa .. si dia ni cipul dah kenal lama juga tapi apakan daya jodoh tiada kan.. kami hanya kenal-kenal macam tu je la .. kenal pun dari A .. dulu tak tahu perangai dia masa mula-mula kenal.. tapi bila ditakdirkan bersama semula untuk bertemu di tingkatan 6.. cipul mula perasan yang perangai dia serupa macam kawan baik cipul .. siapa kawan baik cipul tu.. cukuplah sekadar cipul gelar dia sebagai SH yee :)
gambar ni tiada kaitan pape pun.. saja bagi penyeri .. nanti korang tengok tulisan banyak-banyak pening pula kan ?? so ada selingan sikit :D

mula dari satu pandangan cipul mula rapat dengan Gadis ini.. tapi rapat kami tak kekal lama..
dia telah memilih jalan alternatif lain untuk belajar di tempat lain dalam bidang yang dia minat 
selama tempoh kami mengenali dia.. dia mengingatkan cipul pada SH .. perangai dia saling tak tumpah macam SH cuma SH berani bertegur sapa dengan cipul berbanding dia yang pemalu..
kalau tegur pun, hanya melalui pandangan serta senyuman yang diukir..
lepas tu masing-masing mula lah cakap * Apa ?? Apa ?? Apa ?? *
pelik kan kami ni.. haha.. tapi dekat laman sosial bukan main lagi rancak berbual serta bergurau mesra :)
tapi takpelaa..ada jodoh kami bertemu lagi..
Insya-Allah .. walaupun tempoh perkenalan kami singkat itu sudah cukup membuatkan kami menjadi seorang sahabat sesama sendiri :D


korang nak tahu ke siapa si dia yang cipul maksudkan ??
hmm.. *fikir lama dah ni nak bagitahu ke tak siapa dia ..
meh laa ..

gambar pinjam je ni dari NAB :) maaf ye NAB :D lawa pula gambar ni.. so aku amik la tnpa izin hang. maaf ye :)
Gadis Lagenda Hijau 

ni la orangnya .. comel tak :D hee, cukupla sampai sini ye gadis.. kalau aku rindu kat hang aku update la lagi yee.. ni aku update pun sebab hang nak p sambung belajar dah kan..
pesanan dari Cipul buat  Gadis :)
semoga berjaya di tempat baru ye.. tak mau sedih-sedih , tu yang paling penting..
lepas ni susah aku nk usik hang lagi ni..
jaga diri baik-baik kat tempat baru :)
jangan lupa kawan-kawan kat sini .. Perintah-Nya jangan lupa yee :)
tu je la kot.. maaf la tak tau nk ucap apa..
cuma yang utamanya pandangan hang aku akan rindu nnt :D

salam ukhwah dari CIPUL
♥ SZ




new past