Telefon Baru
Isnin, 16 Januari 2012, ϟ

hai hai hai..
Selamat bertemu kembali bersama cipul dalam rancangan bicara hati..

*cewah berlagak pula jadi pengacara.. haha..
takpe-takpe.. mana la tau satu hari nanti jadi pengacara yang terkenal kan..
haha :D

alamak bersawang la blog cipul ni.. nampaknya kena amik berus ni bersihkan sawang-sawang yang tergantung dan berjuntai-juntai ni..

(lap-lap sikit ) bersih pun...

haha.. sebenarnya dah lama kan cipul tak update blog ni..
kesian yang selalu stalker blog cipul tapi takde cerita baru..
cipul minta maaf ye semua.. cipul tak berkesempatan nak update laa..
cipul sekarang sibuk menyemakan diri dalam urusan kerja agar diri ni tak gemuk..
*kurus sangat ke aku ni hah!
haha..

apa-apa pun sebenarnya banyak yang cipul nak kongsikan. tapi takpelaa..
pagi ni cipul kongsikan pasal fon baru yang cipul nak beli..
wah! sejak dah berduit ni ada je barang yang nak dibeli kan..
beerjimat sikit cipul oi.. nanti dah sambung belajar banyak pakai duit tau..


aha.. ni la antara gambar telefon bimbit baru yang cipul nak beli..
harga around rm600 laa..




lawa kan.. kali ni cipul nak pakai fon yang kecil2 je..
tapi ni first time pakai fon full touch screen tau..

mata dah ngantuk..
tidur dulu ea semua.
selamat pagi semua
<3 E

new past