Tamat
Jumaat, 2 Disember 2011, ϟ

Assalammualaikum dan selamat tengah hari blogger semua....

hai hai hai..
cipul pasti ramai yang rindu kan cipul .. Almaklumlaa lama tak update blog ni..penuh dengan sawang..
buka2 je tadi sawang 'spider' ada, daun2 dah mula menjalar ke sana sini.. hehe..
ceh cipul mengarut pula dahh..

aha.. mari-mari..
korang nampak kat tajuk kat atas tu..
tamat kan tajuk nya?

hehe.. sebenar nya dah lama nk update.. tapi tak berkesempatan.. maklumlaa.. segala laptop dan komputer di rumah yang ada ni habis adik-adik cipul yang comel tu kongker..
haih.. susah betul nak dapat peluang online .. *sedih ni tau


cipul sebenarnya baru menamatkan PEPERIKSAAN  SIJIL PELAJARAN MALAYSIA pada hari Rabu
30 November yang lepas.. sekarang dah  3 Disember.. tgk dah berapa hari tu yang berlalu
kesian betul kat cipul.. huhu

kertas pada hari tu adalah BIOLOGI 1,2,dan 3..
#baget pandai sangat#
tapi takpe.. cipul dah usaha dah.. harap-harap baik la semuanya.

kertas habis pukul 3.30 petang.. lambat kan? lambat2 pun takpe.. kami semua tnggu dengan sabar..
seramai 22 orang pelajar yang amik paper Biologi ni..
ramai juga kan? tahun pertama sekolah tu pelajar sains paling ramai..
hee.. #bangga ni tau
haha :) oklaa..

disini cipul ada sedikit gambar yang nak dikongsikan.. tengoklaa yee


antara rakan-rakan cipul semasa sebelum masuk dewan periksa..
pagi-pagi dah snap gambar.. waktu datang sekolah ni.. hee :)






sebelum masuk ke dewan peperiksaan untuk menjawab paper 3 biologi


habis je paper kitaorang ramai yang rancang nak p pantai.. so kitaorang pun pergi laa kan.. 
ni semua ketua nya cipul laa.. hehe..
tapi cipul tak byk amik gambar..
gambar pinjam jelaa.. hee

meyh tengok gambar diaorang.. hee 
meyh-meyh ... 









cipul g solat jumaat dulu...
lots of <3 E
tata..

new past