Rindu Setengah Mati
Rabu, 28 Disember 2011, ϟ

Assalammualaikum dan selamat malam semua..
hai hai hai..
mesti korang rindukan cipul kan?
mengaku je laa.. yelaa..
cipul kan dah lama tak update blog ni..




mesti korang pernah terbaca 
tentang tajuk yang cipul post kan tu..

sebenarnya, cipul rindukan seseorang ni..
walaupun dia jauh di mata cipul..
tapi dekat di hati cipul.. hee :) # gedik pula
cipul tahu ramai yang tak suka dia..
apa sebabnya siapa yang tak suka tu je la tahu sebabnya kan..

dah lama cipul tak jumpa dia, berhubung dengan dia macam dulu lagi..
kalau dulu selalu juga la kongsi-kongsi cerita.. tapi sekarang dah tak lagi ..
hmm sedih kan ??
apa boleh buat, dah itu yang tertulis dan ditakdirkan..
walauapapun, cipul sentiasa doakan kesihatan dia, keselamatan dia dan kesejahteraan dia..

sama juga seperti cipul doakan kepada kedua ibu bapa cipul..
sahabat handai.. saudara mara serta yang mengenali dan tak mengenali cipul..

sekarang ni dia tengah kerja di sebuah kedai Secret Recipe yang terletak di Kuala Lumpur..
selalu saja buzy,, tak pelaa.. cipul faham..
even kami dah habis exam kami still belum berjumpa..
#pelik kan?  tak pelaa.. itu mungkin bukan rezeki kami..
Insya-ALLAH jika ada jodoh kami bertemu lagi..

banyak la yang cipul rindu akan dia..
macam-macam.. perangai dia, gelagat dia.. suara dia, senyuman dia...
cipul hanya boleh lihat semua tu dalam gambar sahaja laa..
tak pun mengenang kembali kenangan kami yang dahulu..

#sorry la kalau cipul emo malam ni..
cipul tak tahu nak cakap macam mana.. memang sukar kalau dah rindu kat seseorang yang kita sayang...
tapi nak buat macam mana.. dia jauh, sibuk bekerja.. tolong keluarga.. adik-adik dia ramai lagi yang bersekolah..

p/s : saya tunggu awak ye sayang, rindu kat awak.. 
       teringin nak jumpa awak dan berborak dengan awak..
       
*air mata seorang laki sukar nak gugur jika tidak kerana keikhlasannya dalam hati..


sorry cipul tak dapat nak update banyak-banyak dan panjang-panjang,,
huhu.. ada masa kita ketemu lagi ea..
:) selamat malam semua.. 
moga mimpi yang indah indah yee :)

siapa yang cipul rindu tu ?
nah la tengok siapa dia.. 

hee comel kan ?
terima kasih membaca entri cipul yang tak berapa best ni.. huhu..
tata :) 

 lots of ♥  EE



new past