Mencari Follower ke-100
Ahad, 4 Disember 2011, ϟ

Selamat malam semua wahai pembaca blog cipul ni..
hehe..

sebenarnya hari ni cipul penat sangat..
ni pun baru balik dari kerja tau.. penat tak hilang lagi.. tapi takpe..
kerana korang yang sanggup baca post cipul ni.
cipul ucapkan terima kasih sangat-sangat dan cipul akan update apa yang terlintas di fikiran cipul hari ni..
hehe..

korang mesti nampak tajuk cipul tu kan?
hehe.. so dah tahu apa nak buat?
hehe.. mari-mari follow cipul meyh..
cipul akan buat entri pasal sapa yang akan jadi follower ke-100 cipul nanti dalam 
blogspot cipul ni.. hehe..

sorry laa.. cipul ni tak HOT sangat.. cipul ni biasa-biasa je orangnya
itu sebab follower takde la ramai mana pun..
tapi cipul punyai keistimewaannya yang tersendiri tau..
siapa yang kenal cipul dia tahu lah cipul ni macam mana orangnya??

dah-dah!!
cipul tak mau ckap panjang... cipul nak rehat..
nak tidur.. sebab esok pagi cipul ada temujanji dengan kawan-kawan
cipul nak kua pergi berjalan.. maklumlah dah habis SPM kan..
masing-masing sibuk  ajak berjalan..
so siapa yang bertuah jadi follower cipul yang ke-100 nanti cipul akan update pasal siapa dia tau..

papai semua..
moga mimpi yang indah yee..
daaa..
Assalammualaikum

Lots of <3 E

new past