suasana mengelirukan
Jumaat, 14 Oktober 2011, ϟ

aha.. salam satu Malaysia dan selamat petang..
sorry laa pada yang rajin buka blog ni and baca blog ni..
tapi dah berapa minggu ni asyik kosong je.. tak sempat nak update laa..
maklumla sibuk dgn ulangkajinya *ulangkaji sangat ke aku ni
nk SPM laa.. tinggal berapa hari je lagi..
hihi..

aha.. nak cerita ni..
tentang group aku bila dalam kelas.. group kami terdiri daripada (zaza,mimi,nini,langsat,oren,watermelon)
biarlah kami sahaja yang tahu siapa orang disebalik nama ni..
actually nama ni semua keje 3 orang daripada group ni yang memberikan nama ni..
korang jgn pikir nama ni perempuan je tau.. asal usul nama ni mmg pelik kalau nk diingatkan..

duk sok sek sok sek.. bila nak ceritakan..
meh meh saya mula bercerita..
dalam group kami ni 4 darpada 6 orng ni masing2 punya pasangan dia.. so mcm2 cerita la wujud kalau duk tgh cikgu takda dalam kelas..
kenapa 2 og lg tiada pasangannya.. nk tahu sebb ape??..
diaorng ni suka main sorok-sorok.. dah kena sorok dgn hantu nnt tahu laa..
tapi tak mengapa laa..
itu diaorng punya pasal..
nak pendekkan cerita..

apa  kene dengan gambar ni pula kan?
hehe sebenarnya dalam group ni pun ramai yang melatah.. tapi tak mengapa kami berenam je yang tahu tentang dieorg.. 
agak - agak korang lau tgk orang melatah  bestkan? tapi kesian dieorang.. kena  sergah o terkejut sikit mula la melatah..
tapi yang pasti c zaza die gemar buat cerita atau lawak yang  boleh 
menggelikan hati yang lain juga laa. walaupun bagi c zaza ni  mcam tak lawak pun
hehe.. pelik kan?? tapi kadang2  lawak nya teruk juga.. 
teruk kenapa? biarlah kami je yang tahu..
heee :) 
jangan  marah ea.. 
agak-agak korang kan apa sebenarnya yang ingin diceritakan.. 
hehe.. sendiri taip sendiri tak tahu nak cerita apa..
tapi takpelaa terima kasih pada yang sudi membaca.. 
hihi..

jangan marah ye.. biasala petang-petang macam ni.. 
mood tgh angau.. nak study penat pula.. so 
tenangkan hati dgn update blog yang dah bersawang ni hah.. 
hihii
harap korang enjoy dgn cerita ni walaupun penat membaca dan tiada klimaks nya
hihi.. takpe2 nnt cipul cari cerita yang hot-hot *hot ke ?? haha *
di kongsi kan bersama yee..
tunggu tau.  oklaa love you all
daaa 



* cipul rindu dekat dia..
<3 22

new past