persoalan yang sukar nak dijawab?
Rabu, 19 Oktober 2011, ϟ

hai semua.. Assalammualaikum semua.. selamat malam..
malam ni sejuk la kat tempat cipul ni..
maklumla hujan kan.. dari petang tadi kot..

nak baca selanjutnya tak?? aha.. cipul tahu korang nak baca punya walaupun tak best..
best ke tak korang tetap kena baca juga.. dan kalau ada jawapan tolong share ea..
hehe

macam ni.. pagi tadi group cipul time kat sekolah mmg bising la tapi masa cikgu takda laa..
tiba2 ada soalan yang muncul daripada salah seorang ..
iaitu UMUR BERAPA KITA LAYAK BERCINTA???

haha.. tersenyum dan nak tergelak juga cipul dengar soalan ni..
cipul takda jawapan.. korang ada jawapan tak?
meh kongsi..


cipul <3 22


new past