pagi yang hening
Sabtu, 15 Oktober 2011, ϟ

hai semua.. Assalammualaikum..
hah terkejut tak cipul update blog pagi2 buta ni hah..
meh laa cipul  cite

eh-eh apa kena dgn gmbr yang cipul letak ni
haaaa macam ni.. cipul sebenarnya dari kul 4 pg td dah terjaga..
terjaga sbb apa?
mcam yang terjadi kat monyet comel ni.. terjaga sebb terkejut..
hah pelik kan?
terkejut sbb ape pun cipul tak tahu..
so  nak tidur balik dah sush time tu..
keluar bilik, pergi tandas dan amik laptop bawa masuk bilik..

aha.. ni la web yang cipul buka lepas laptop dan di on kan..
hehe 

korang tahu kan ni simbol apa?
hah ni la yang cipul buka.. tapi takda apa.. maklum laa pagi-pagi buta sapa la yang nk on9 kan
ciopul pun dgr la lagu kat radio.. siaran HOT FM yee..
hehe oklaa.. 
tata cipul nk pergi mandi dan solat subuh.. lewat dah ni
ada masa cipul cerita lagi yee.. :)


love capital NA
<3 E


new past