NFS ♥
Khamis, 27 Oktober 2011, ϟ

apa pula kali ni yee..
bunyi macam NEED FOR SPEED la pula kan..
tak percaya ye.. nah tgk ni..
hah kan sama tu..

tapi apa yang cipul nak cerita kat sini bukan pasal need for speed laa..
tapi pasal seseorang laa.. hehe..
dia dilahirkan pada tanggal 28 Mac 1990

eh betul ke? betul la tu..
hehe saje je gimik.. jangan la pelik umur dia beza dengan cipul..
umur tak penting laa asaalkan niat tu baik.. kan?
hehe.. :) dia ni peramah orangnya.. samala macam cipul..
tapi kuat merajuk sikit.. yang penting dia susah nak merajuk dengan cipul..
cehh bangga la pula mamat sorang ni kan.. 

cipul kenal dia dari adik dia..
sat g epul cerita pasal adik dia pula yee.. tunggu tau..
hehe.. gatai betul korang ni tau..
korang yang gatai ke cipul yang gatai.. dah-dah cukup cerita pasal gatai..
meh sambung cerita.. dia ni suka menyakat epul.. *eleyh sedangkan cipul pun suka sakat dia..
hehe :) tukang penasihat cipul juga ni.. tapi suka buat cipul terkejut dengan pertolongan yang dia minta..

oklaa cipul tak mahu cerita panjang.. ni orang nya..

-------->   
Nurfarahin Binti Sudin a.k.a Akak JPAM saya..  : p


<3 E
nota : sayang dia sebagai kakak cipul sebab cipul takda kakak.. 

new past