teringin
Khamis, 18 Ogos 2011, ϟ


penah tak korang lakukan aktiviti ni.. 
kalau pernah mesti untung dan best kan.. untung sebab ape? untung sebab dapat tgk keindahan ciptaan ALLAH laa.. ape la korg ni... mana tak nya.. dapat tgk habitat yang ada didlam air tu.. dapt tgk ikan2 yang cantik bawah air tu.. batu karang.. mana tahu lau bertuah dapat tgk penyu, ikan pari , kuda laut ke..

lau la aku yg dapat wat aktiviti ni.. bersyukur nya aku..
selalu dengar ayah je yang bercerita.. sebab ayah aku ni dulu selalu out station.. so banyak benda la yang die da penah buat..
korang jgn pkir yg bukan2 plak ea..
benda yang positif laa..
Malaysia ni dah habis da dia merantau.. aku pulak belum habis lagi merantau satu Malaysia..
tinggal beberapa negeri lagi je belum aku pergi..
Sabah Sarawak mmg confirm belum pergi lagi laa..
hee

sampai sini sahaja coretan aku ea.. sorry lau tak beshh,..
tak tahu nk cerita ape.. mood hari ni kurang baik dari selalu.. Insya'Allah lau da ada mood nnt epul try kongsi cerita yg beshh2 ea..
Assalammualaikum semua dan selamat berpuasa ea..


new past