diriku..
Rabu, 17 Ogos 2011, ϟ


inilah aku yang sekarang..
seorang pemimpin pelajar a.k.a Ketua Pengawas sekolah.
sebuah sekolah yang berada agak terpencil sedikit dari bandar..
walaupun jauh dari bandar, kami tetap seorang pelajar..
tgk gambar ni bukan macam pelajar  luar bandar an.. 
hehe.. tapi tu lah hakikatnya saya mcm ni..

pemilihan epul sebagai ketua pengawas adalah berdasarkan majoriti cikgu,
sebenarnya ada lagi yang lebih layak tapi tak tahu lah mengapa cikgu2 disekolah tetap memilih epul untuk memegang jawatan yang sebesar ini.. Alhamdulillah setakat ni takde yang teruk lah penah kena cuma ada lah segelintir yang dengki ataupun cemburu dengan epul selalu bawa mulut ..
sekarang epul da kurang sedikit bertugas sebb maklumlah nk hadapi SPM an..
banyak kerja kat sekolah budak form 1-4 yang handle..
tapi if ada event besar kat sekolah epul terlibat  laa..

tahun ni mmg banyak cabaran yang epul hadapi..
cukuplah sampai sini shaja..
maaf andai cerita epul ni tak berapa best,,
terima kasih pada yang sudi membaca..
doakan saya CEMERLANG dalam SPM nnt ea..
pada kawan-kawan yang amik SPM tahun ini..
GOOD LUCK .. 


new past