Wajah Baru Lagi..
Jumaat, 8 Julai 2011, ϟ

korang nk tau ke apa dia dgn tajuk yang aku berikan ini..
biarlah gmbr yg menceritakannya..
hehe~

sebenarnya hari ini aku ingin pulang ke kampung nk ziarah nnek aku sebb da lama aku tak balik sana..
alaa ~
bukan jauh pn.. BANTING je.. korang tau an tu kat mane?
lau tak tau p search kt PAKCIK GOOGLE ea..
ni perbualan antara mak aku dan aku semalam..
IBU: bang, esok(hari ini) ngan lusa ko tak yah bawak kete n motor g jalan2 jauh2..
banyak ROAD BLOCK polis buat.. bersepah2..
AKU: ok bu (dlm ht baru nk g banting esok)

disebabkan aku tak dpt balik BANTING hr ni..
ni la yg jadi pada motor  aku lpas balik sembhyg JUMAAT tadi..
lawa kn?
warna pink tu yang baru.. hijau tu yang lama..

mulanya nk wat mcm nie je.. lawa juga an??



ni la hasilnya.. hehe.




p/s: hehe.. motor keluaran tahun 2009..
model : LAGENDA ZR110..
body standard.. tak penah usik ape2..
paling laju motor ni penah cecah tahap kelajuan dia adalah 150 KM/H
laju kn?
hehe....

*lau tak lawa gtau ea.. lau lawa pn bg tau..
hehe~
awek aku la ni yg cabar aku pkai rim warna pink.. 
aku da sahut cabaran dia..
jd mat jambu jap

new past