setelah lame tak update ~
Khamis, 17 Februari 2011, ϟ

12 februari 2011

boring betol aku hari nie .. keje pun mcm tak keje .. keje sekola lagi laa aku malas nak wat ..
duk kt tepi pantai nie pun amek angin best juga .. org plak xberapa ramai .. huh ! sgt boring ..
aku pown ajak laa zul lepak an aku .. bila aku jmpe membe aku si Fariz (gangster layang2 bagan lalang)
lepak2 dgn die , borak2 pasal motor .. tapi dlm boring2 tuu aku nk juga jmpe dgn si 'dia' tapi xboleh plak
dgn sbb tertentu yg xdpt d'elakkan .. pada mlam hari time aku nk balik, tgh pusing2 pntai akak aku pggil aku suh hdupkan api yg da stgah jam dieorg try hdupkan x hdup2 .. aku buat kejap je hdup .. hehe

13 februari 2011

pagi2 lagi aku dah smangat bila bgon dari tdo .. awal pulak tuu bgon wlaupon hri ahad ..
smangat pulak rase nye .. aku pown ke bagan tuk keje .. smpai2 jee ramai gile org dari smalam .. yg
agak memboring kan , kerja aku asyik masyuk .. Hehe .. keje sekola aku hari nie aku sentuh
skit jee .. haha .. pnyakit M aku dtg .. tapi alhamdulillah siap .. dah laa , aku xtau nk cite
ape lahi .. sorry ..

14 februari 2011

sekolah pown mcm tak sekolah .. belaja bape mase jee pown .. kejap jee ..
pastu borak , gelak2 dgn kawan2 .. ptg pulak aku takde kelas .. seronok gile ..
dalam seronok2 tuu , tibe2 . . . Emmm ... (pndai2 laa fkir sendiri) .. bru aku teringt hari nie hari kekasih ..
Tapi ... aku tak menyambut nye pown .. kan HARAM ...
aku bersemangat utk hari esok .. tggu esok . .

15 februari 2011

nie la yg korg tggu2..
lawa x??
hihi..
aq wat nie 3 jam woo.. sorg2..

pas je siap pasang blik kne g keje..
penat btul..
tp aq puas..


16 Februari 2011..

hari nie bosan btul..
pegi koko la kat skola.. aish..
ntah r xtau nk ckap aper..
diam je laa..
xde cite yg mnrik nk d kgsi..


17 Februari 2011

hari nie hari jadi kawan aq zulhusnie..
wah!!
bufday boy.. mmg best je kne hari nie.. sian sama die.. tp ptg td best r call2 org kacau org bersama 2 org rakan aq(zul n paan)..
yg terkene pggilan hangit tu sorry ea..

new past